ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΛΕΥΚΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ VIRVILIS RACING SPORTeMail : virvilissport@hotmail.com
Τηλέφωνο: 2104206897
Διεύθυνση : ΠΟΡΟΥ 6 ΛΕΥΚΑ , ΠΕΙΡΑΙΑΣ , Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ , ΕΛΛΑΔΑ

VIRVILIS RACING SPORT
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΛΕΥΚΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ VIRVILIS RACING SPORT ΒΙΡΒΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


Η επιχείρηση VIRVILIS RACING SPORT δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1969 .
Επιπλέον , η πολυετής συμμετοχή μας και στους αγώνες αυτικινήτων εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα τόσο στον τομέα της ανάρτησης του Ι.Χ , όσο και στην ευθυγράμμιση και ζυγοστάθμισή του .

ΠΡΟΣΦΟΡΑ
: Παρέχουμε έκπτωση 25% σε όλους τους πελάτες που θα μας επισκεφτούν μέσω της ηλεκτρονικής μας διαφήμισης .Η έκπτωση αφορά στην αγορά αμορτισέρ και ελατηρίων παντός τύπου Ι.Χ , εφόσον η τοποθέτηση γίνει από εμάς .

Επιπλέον , έκπτωση 15% για ευθυγράμμιση και ζυγοστάθμιση (εφόσον ζητηθούν και οι δυο υπηρεσίες μαζί) .


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Ηλεκτρονική ευθυγράμμιση νέου τύπου , με αισθητήρες και φωτοκύτταρα . Αποθήκευση των στοιχείων όλων των μοντέλων Ι.Χ και των εργοστασιακών ρυθμίσεων . Αξιοπιστία και ταχύτητα!!!
Ζυγοστάθμιση των τροχών του Ι.Χ με μηχάνημα ακριβείας , ψηφιακό , χωρίς απομάκρυνση του τροχού από το Ι.Χ , με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να εξασφαλίζει υψηλές ταχύτητες χωρίς ' παίξιμο ' ή ' τρεμούλιασμα ' του τιμονιού.
Ηλεκτρονικός εξωλκέας ελατηρίων για καλύτερη , γρήγορη και αξιόπιστη απομάκρυνση του παλαιού αμορτισέρ και επανατοποθέτηση ακριβέιας του καινούριου χωρίς προβλήματα .


ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ : ΒΙΡΒΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ